fbpx
-4.2 C
Skopje

Апел за помош на Марина Јовановска

АКТУЕЛНО

Марина Јовановска има болест на очите која предизвикува нагло губење на видот.

Единствено решение за да се зачува видот на Марина е итна операција во Берлин. Сумата која е потребна се 5200 евра, но Марина не е во состојба сама да ги обезбеди.

Да помогнеме!

Корисници на Телеком, донирајте со повик на 070 143-111

Корисници на Оне.ВИП, донирајте со повик на 143-485

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -