fbpx
2.3 C
Skopje

Реформаторите во ВМРО-ДПМНЕ на пладне ќе му се обратат на Груевск

АКТУЕЛНО

 Републичкиот штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, денеска во 12 часот најави прес-конференција на која ќе се обрати координаторот на штабот за реформи.
Републичкиот штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, најави прес-конференција на која ќе се обрати координаторот на штабот за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, во присуство на претставници од републичкиот, регионалните и општински штабови.

На прес конференцијата освен промовирање на функционалноста на РШ за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, ќе има и „обраќање до, како што се наведува во соопштението, претседателот и останатите тела на партијата, со цел започнување на процесот на суштински реформи во ВМРО ДПМНЕ.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -