fbpx
1.8 C
Skopje

Апел за помош на Сара Јорданова

АКТУЕЛНО

Сара Јорданова  (15г. )  од Штип боледува од леукемија. Пред 3 месеци и е направена трансплантација на коскена срцевина во Италија каде што сеуште престојува поради претстојните контроли. Финансиските моќи на нејзините родители се при крај . Ќе и биде потребна финансиска подршка за храна како и за потребните лекови. Да помогнеме сите колку можеме.

Донирајте на следната сметка:
210-5016527211-63
Јорданов Благој Тутунска банка Штип

Сметка за донации од странство
Name: Sara Jordanova
Address: Star Karaorman
IBAN: MK07210501652721163
Bank name: NLB Banka AD Skopje
Bank address: Majka Tereza br. 1
Country: Makedonija
SWIFT: TUTNMK22

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -