fbpx
9.8 C
Skopje

Апел за помош на Виолета Митрикеска

АКТУЕЛНО

Почитувани хуманисти, добри луѓе,
Би сакала да се обратиме до сите Вас со добивање на разбирање и финансиска помош.
Се однесува за нашата мајка која веќе 4 години се бори со канцер на абдомен. Од 2013 до сега се направени 3 операции, а ќе следува и 4та. Типот на туморот е специфичен и редок и постојано се повторува. Помина неколку циклуси на хемотерапија, ќе следува и нареден циклус. Процесот на лекување e долготраен и многу чини финансиски. Сите лекарства, терапија и суплементи чинат околу 60евра по ден или околу 1800 евра месечно. Замолуваме за финансиска помош и се обраќаме до сите Вас добронамерници кои би ни помогнале во процесот на понатамошното лекување.
Сите информации и препораки кои би ни помогнале ни се добредојдени!

Сметка за донации:
Комерцијална банка

Митрикеска Виолета
300021000008925

Однапред благодариме,
Александар Митрикески
Викторија Митрикеска

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -