fbpx
-4.2 C
Skopje

Апел за помош на Ана Марија Васиљевска

АКТУЕЛНО

Ана Марија боледува од церебрална парализа и епилептични напади. Таа живее со својот татко кој поради малите примање не е во можност да ја купува потребната терапија за неговата ќерка.

Потребни се финансиски средства за храна и лекување…

Да помогнеме.

Сметка за донации: Александар Васиљевски TTK Broj na smetka 290500014766142

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -