fbpx
-4.2 C
Skopje

Булеварко: Минута молк за хаштагот #ЧеСиЛежите

АКТУЕЛНО

Минута молк за хаштагот #ЧеСиЛежите….
Ќе лежат жими ашим…Далеку е правдата и оправање на правосудството тука. Смешни причини, омаловажувачки причини се дека осочмничените не ги добиле поканите…
Како врачуваа покани на осомничените, бандитите на Гујо минативе 11 години? Со фантомки и пушки вперени у глава. Лежење притвори со години. Новинарот Зоран Божиновски леже во притвор веќе 2 години…И стотици други кои помалку виновни или ич виновни, скапаа во истражни ќелии….
Вака ли ја донесовте правдата? Каде се клучните случаи? За мавање шамари на Жерновски ли ќе му судите на Гујо? За тоа ли постоеше СЈО овие години?

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -