fbpx
-4.2 C
Skopje

10 нешта кои ги прават мажите посреќни

АКТУЕЛНО

Среќата е релативен поим, но едно е сигурно – секој сака да биде среќен!
Научниците според едно истражување составиле листа од 10 нешта кои повеќето мажи ги чинат среќни:

1. Добро друштво,
2. Одлично здравје,
3. Среќна партнерка крај себе,
4. Работа која ја сакаат,
5. Волонтеризам,
6. Куќа или стан во непосредна близина на работното место,
7. Младост,
8. Секс,
9. Да се биде прв,
10. Брак.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -