fbpx
5.8 C
Skopje

Апел за помош на Јована

АКТУЕЛНО

Јована боледува од болест на штитната жлезда и поради тоа треба да замине на третмани во Швајцарија.

На семејството му е неопходна нашата помош…. Да помогнеме!

Донации на телефонскиот број 070 143-113 за корисници на Телеком

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -