fbpx
9.8 C
Skopje

Апел за помош на Сузана Настоска

АКТУЕЛНО

Сузана Настоска веќе 12 години боледува од повеќе болести, меѓу кои : срце, шеќерна болест, асма, тироидна жлезда, покачен крвен притисок и проблем со нервите. Има направено 6 операции на градата, рак на матка, врадување на вештачко колено, операција на жолчка и тумор на стомак, поради што сега моментално и тешко се движи.

Моментално е без никакви примања и не е работно способна, а малата плата на нејзиниот сопруг не е доволна за да се подмират трошоците за лекови и кредитот од долгот за поранешните операции, а наскоро ќе мора да оди уште не една интервенција.

Замолува за помош!

Доколку сте во можност донирајте на сметка: 200 0018979746 45, Стопанска банка АД, Настоска Сузана

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -