fbpx
21.8 C
Skopje

Апел за помош на Росана Зафировска

АКТУЕЛНО

Ве молиме за помош !!!

Станува збор за Росана Зафировска која е родена 1993 г. и живее со татко и брат ( мајка и пред неполна година почина од дијабет и сега и е многу потешко да се грижи за самата себе. Девојчето е со оштетен вид – проблем со ретината ( кој е предизвикан од дијабетес кој и е наследен, и од претходни неуспешни операции). Потребна е оперативна интервенција во Москва – Русија  на клиниката Фјодоров. Со оваа интервенција ќе си овозможи сама да си ги извршува секојдневните обврски. Самиот оперативен зафат, преведувачот, патните трошоци и престојот чинат 7 000 евра. Ова се средства кои се над можностите на нејзината фамилија да ги обезбеди.

Сметка за донации:

корисник  Росана Зафировска

Стопанска банка АД Скопје

жиро с-ка 200002356892703

Телефоски броеви за донација

070 143 132

078 143 486

Доколку не можеш да донираш – сподели!

Ливада

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -