27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Шокантно признание: Британец е во четврот месец од бременоста

Британецот Хајден Крос, кој има 20. години за медиумите во Англија откри дека се наоѓа во четвртиот месец од бременоста, што го прва прв маж кој јавно преку Фејсбук соопшти ваква вест.

Хајден Крос е момче, но роден како девојче. Сепак, пред 3 години тој го променил својот пол, поради што и законски е признат како маж. Интересно е што веќе прима и терапија за промена на полот, но пред да го стори тоа, одлучил да роди.

Таткото на ова дете е пронајден преку донатор на сперма, исто така на Фејсбук. Крос се наоѓа во четвртиот месец од бременоста, а откако ќе роди, ќе следуваат низа операции поради што ќе бидат отстранети неговите гради и јајници.

За медиумите во Британија, Крос истакна дека неговите емоции се измешани. Како што вели, од една страна сакал да роди пред целосно да се промени, но и тоа дека се чувствува како маж, па не знае како да реагира на бременоста.

поврзани објави

Последни објави