fbpx
23.8 C
Skopje

Студентските домови да се отворат за навивачите на Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед

АКТУЕЛНО

Студентските домови да се отворат за навивачите на Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед

Во хотелите во Скопје неможат да се сместат навивачите на Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед, поради тоа предлагам да се отворат студентските домови каде може да се сместат неколку илјади гости. Сместувањето да биде бесплатно или со минимален надомест (10 евра од кревет) копку да се покријат реалните трошоци.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -