fbpx
2.3 C
Skopje

ФОТО од читател: За само 26 денари добивате неверојатен специјалитет – во внатрешноста на неотпакуваниот леб се наоѓа органска болва

АКТУЕЛНО

За само 26 денари добивате неверојатен специјалитет во внатрешноста на неотпакуваниот леб се наоѓа органска болва. Ваква порака со фотографии е пратена до нашата редакција. Читателот на Поглед вели дека денеска од Уни Лукс купил прекрасен леб со скапоцена болва што се одмара внатре.

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -