fbpx
-4.2 C
Skopje

ВИДЕО: 180 милиони евра се малку за убавина каква што е Панорамското тркало

АКТУЕЛНО

ЦИВИЛ Медиа разговараше со граѓанките и граѓаните на Скопје за потребата од изградба на Панорамско тркало – вредно 18 милиони евра, во најсиромашната европска држава.

Еден од анкетираните граѓани вели дека Панорамското тркало е потребно и дека е нешто невидено за Македонија, правејќи споредба меѓу Скопје и европските метрополи. Тој вели дека и 180 милиони евра се малку за ваква убавина, која ќе ги привлекува туристите.

„Цел свет се воодушевува, само на Македонецот му смета! Да се срамиш што си Македонец!“ вели тој.
ВИДЕО: ЦИВИЛМЕДИА

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -