fbpx
1.8 C
Skopje

OM: 12 години ДПМНЕ не реализираше ниту еден значаен проект за граѓаните на Ѓорче Петров

АКТУЕЛНО

„Во општината Ѓорче Петров локалната власт предводена од Сокол Митровски не реализираше ниту еден значаен проект, напротив слика за неговото владеење се неискосени зелени површини смет на сите страни, руинирани детски игралишта, Волково без целосна канализациона мрежа неасвалтирани и неосветлени улици

Граѓаните на Ѓорче Петров не заслужуваат да живеат во услови од 19 век.

Во Ѓорче стигнуваат промени, нова локална власт која ќе служи на народот ќе ги слуша и решава проблемите на ѓорче-петровци за кои оваа власт го изгубила слухот“, се вели во соопштението на Обединети за Македонија.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -