fbpx
2.3 C
Skopje

Апел за помош на Пантелије Радојев

АКТУЕЛНО

Малиот Пантелије Радојев боледува од аутизам.

За подобрување на неговата состојба потребно е да се направи трансплантација на матични клетки во клиника во Панама.

Семејството не е во можност да ги обезбеди средствата за трансплантацијата.

Да помогнеме со донација од 100 мкд на телефонскиот број за корисници на Телеком 070 143-303!

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -