Sun. Sep 24th, 2023

Оваа едноставна вежба е една од најпопуларните во светот, правилно извдени чучњеви доведуваат до подигнат и заоблен задник кој монгу жени го посакуваат, а за тоа не е потребна никаква опрема.

Како инспирација ќе ви послужи Корин Салазар, која ќе ви покаже на кој начин до правнилни чучњеви, која за Bikini Model Fitness демонстрираше некој од своите омилени вежби за стегнување на задник.

 

By Dejan

Leave a Reply

Your email address will not be published.