32.8 C
Skopje
Tuesday, July 16, 2024

ВИДЕО: Додека лавината ги голташе луѓето, менаџерот на хотелот ладнокрвно се смееше и даваше изјава

Денеска низ друштвените мрежи се шири снимка од турското скиалиште Картепе, на снимката менаџерот на хотелот дава изјава за медиумите додека позади него се случува голема драма.

Тој објаснуваше дека се работи за одличен ски-центар и како вработените одлично се грижат за своите гости, блиску до него се спушти голема лавина и ги затрупа посетителите.

,,Добро ни дојде овој снег кој падна. Сите кој го сакаат снегот и скиањето со овде”-рече тој. Се сврте кон лавината, а потоа продолжи со давањето на изјавата како ништо да не се случило.
,,Еве како што можете да видете и сами сега се спушти лавина а сето тоа вие го снимивте, луѓето се многу среќи се грижиме за гостите најдобро што можеме.”

Додека тој даваше лежерно изјава, другите гости од хотелот им помагаа на заробените под снегот.

https://www.youtube.com/watch?v=uj5jJNOKBno

поврзани објави

Последни објави