Mon. Oct 2nd, 2023

Една од најубавите девојки во Македонија, позната уште и како „лото девојка“, Марјана Станојковска не дозволи да биде изненадена од снегот и ниските температури кои ја зафатија Македонија.

https://www.instagram.com/p/BPCtaKoDxzu/?taken-by=marjanastanojkovska

И додека државните и општинските служби мака мачат со чистење на улиците, Марјана со одлична зимска опрема им објасни како да се подготват, барем за следниот снежен бран.

https://www.instagram.com/p/BPCrL9KjXo-/?taken-by=marjanastanojkovska

Фотографиите ги сподели самата Марјана на социјалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/BPCt2zMDJ9d/?taken-by=marjanastanojkovska

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.