30.8 C
Skopje
Thursday, June 20, 2024

Нема договор меѓу СДСМ и ВМРО НП, преговорите ќе продолжат

Од партиски извори блиски до ВМРО НП и СДСМ, дознаваме дека преговорите меѓу партијата на Љубчо Георгиевски и претставници на СДСМ ќе продолжат, а досегашните понуди испратени од страна на СДСМ за ВМРО НП се неприфатливи и истите се одбиени.

поврзани објави

Последни објави