35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

(ВИДЕО) Новиот директор на МЕПСО, Љупчо Зиков смета дека Груевски најдобро ја водел економијата во Македонија

Во гостување на емисијата на Миленко Неделковски, Љупчо Зиков вели дека припаѓа на онаа група на луѓе кои што една победа на национално ниво ја гледа преку победничка економска приказна, нешто кое сите влади се обиделе да го направат, некој повеќе успешно, некој помалку, но според него најверојатно најдобро тоа го направила токму владата на Никола Груевски.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qcjAXnnLtYo

поврзани објави

Последни објави