Sun. Oct 1st, 2023

Во текот на вчерашниот ден 59-годишно лице со иницијали Д.Т. од Демир Хисар извршило самоубиство со фрлање во бунар.

Веќе починатиот околу 08:00 часот во Демир Хисар на ул.„4-ти Јули“ во дворното место извршило самоубиство со давење откако скокнал во бунар со вода.

Смрт била констатирана од страна на лекар од ИМП од ЗД-Демир Хисар, а увид извршила увидна екипа од ОКТУПА од СВР Битола. Се уште не се познати причините што го натерало веќе покојниот да посегне по сопствениот живот.

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.