Fri. Sep 22nd, 2023

Вчера во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје, околу 11 часот почина 73. годишниот М.А од Гостивар, затвореник во КПУ „Идризово“, кој отслужувал казна затвор од 4,5 години.

Од полицијата велат дека истиот на 2. јануари бил хоспитализиран на Клиниката за неврологија, а по влошувањето на состојбата на 3. јануари бил пренесен на „КАРИЛ“, каде и починал. Телото е предадено на обдукција.

By D.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.