30.8 C
Skopje
Thursday, June 20, 2024

Шефот на српската дипломатија одржа концерт во Паралија

Српскиот министер за надворешни работи, Ивица Дачиќ, одржал мини концерт во одморалиштето Паралија во Грција.

Дачиќ испеал 10 песни пред 300 српски наставници од Јагодина кои го Паралија се дојдени за да разменат искуства со своите грчки колеги.

Освен српски песни, шефот на српската дипломатија пее и руски и грчки песни.

поврзани објави

Последни објави