Sun. Sep 24th, 2023

На социјалните мрежи се појави видео снимка од прослава на нашите иселеници во Дортмунд, Германија, која завршила со невкусен крај, откако Македонци меѓусебе се истепале.

Според коментарите на видеото, ова се случило уште минатата година за Велигден, а тепачката најверојатно започнала по кавга за партии, според едните односно поради музиката според другите.

https://www.facebook.com/982931458415818/videos/1357206604321633/

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.