27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Стефан Богоев оствари средба со граѓаните на Карпош 4 и Нерези: Прашање е само разликата со која ќе победиме!

Во Карпош 4 и Нерези разговаравме за актуелните проблеми во овие населби.
Карпош 4 изминативе години е постојана мета на урбаната мафија на Јакимовски.
Се уништуваат паркови и зелени површини.
Во Нерези, во 21 век, граѓаните се соочуваат со основни инфраструктурни проблеми, лоша водоводна и канализациона мрежа.
Програмата за живот во Карпош овозможува заштита на зеленилото во нашата општина, нови паркови, скверови и грижа за сите граѓани.

Фото
Фото
Фото

поврзани објави

Последни објави