Mon. Oct 2nd, 2023

За жал ни пристигнуваат се повеќе информации за вооружени грабежи ширум Македонија. Откако беа ограбени низа обложувалници и казина, сега на ред стигнаа и филијали на пошти.

Во текот на ноќта 11/12.01.2017 година во времето од 14,20 до 07,30 часот во с.Царев Двор-ресенско, од страна на непознат сторител извршена била тешка кражба во објект на Македонска пошта, при што одземена е сума на пари од околу 28.100 денари.

Сторителот насилно ја отворил влезната врата и влегол внатре, по што насилно го извадил и одзел сефот во кој биле парите по што го напуштил местото на настанот. ПС-

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.