Sun. Oct 1st, 2023

Во текот на вчерашниот ден на територијата на Скопје биле опожарени три патнички моторни возила. Две во еден случај, и едно возило посебно.

Во Скопје на бул.„8-ми Септември“ во 22:50 часот , опожарени биле ПМВ и тоа „Голф 2“ со скопски регистерски ознаки кое било целосно опожарено и ПМВ„Пасат“ со скопски регистерски ознаки сопственост на Н.Н. кое било делумно опожарено. Увид ќе се врши во текот на 13.01.2017 год.

Еден час подоцна, во 23:45 часот  прајвено е дека во село Студеничани-скопско опожарено било ПМВ „Опел Вектра“ со скопски регистерски ознаки сопственост на А.Р. (32)  од с.Студеничани кое од засега непознати причини било опожарено во предниот дел. Инаку сопственикот не барал да се врши увид.

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.