37.8 C
Skopje
Sunday, July 14, 2024

Ангелов за Златко Марин: Овој питом и искусен човек заслужува да ја води мојата општина

Генерал Стојанче Ангелов на својот ФБ профил објави фотографија на која тој е со кандидатот за градоначалник на Аеродром од СДСМ Златко Марин, за кого ја дава својата поддршка.

Овој питом, искрен и искусен човек заслужува да ја води мојата општина, општина во која живеам повеќе од 12 години.
Силна подршка за Златко Марин, следен градоначалник на една од најурбаните општини во Македонија, општина Аеродром“, стои во ФБ објавата на Стојанче Ангелов.

Овој питом, искрен и искусен човек заслужува да ја води мојата општина, општина во која живеам повеќе од 12…

Posted by Стојанче Ангелов on Monday, October 9, 2017

поврзани објави

Последни објави