17.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Министерот Спасовски на средба со претставници на Здружението на пензионирани работници

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска оствари работна средба со претставници на  Здружението на пензионирани работници од органите за внатрешни работи на Република Македонија-Скопје.

Министерот Спасовски и претставниците на Здружението на средбата разговараа за поднесената иницијатива од страна на Здружението за дополнување на законот за внатрешни работи. Се разменија идеи и размислувања за остварувања на правата од работните односи на членовите на здружението.

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави