4.8 C
Skopje
Friday, February 23, 2024

Заев се сети на Љубчовистите, дали тие ќе го поддржат неговиот кандидат за градоначалник во Штип?

За Штип ќе кажам дека најдобро ќе беше за ВМРО НП да биде со советничка листа и ќе беше чиста сметката. Вака и без претставник во советот ќе зависат сите работи од нас за конечниот исход. Се надевам дека без да ми ја бркаат главата и да ме брлавеат мене и членовите на Народна од Штип ќе не остават да донесеме правилна одлука која ќе биде во интерес на граѓаните на Штип. Доста ми е од нововерци лажни емисари и слични на нив. Јас сум во политиката 27 години, од тоа 17 години советник па сега имајте малку доверба и не по моја вина оваа комплицирана ситуација да ја откомплицираме, стои во ФБ статусот на претседателот на ВМРО НП од Штип Зоран Костовски.

 

 

 

 

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -