10.8 C
Skopje
Saturday, February 24, 2024

ПОГЛЕД.мк: Кој е следниот правилен чекор за десницата во Македонија (ВИДЕО)

На денот на создавањето на ВМРО, порталот „Поглед“ се сретна со четворица претставници на десничарската идеја во Македонија. Разговаравме со проф. др. Ненад Новковски, проф. др. Самоил Малчески, Дино Блажески и Петар Богојески. Сакавме да го разбереме нивниот став за иднината на десницата во Македонија.

ФОТО: Поглед
ФОТО: Поглед

Еве што кажаа во врска со таа тема нашите први гости на рубриката „Видео Блиц“:

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -