14.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Во Индија осудени двајцата вујковци кои силува 10-годишно девојче кое роди дете

Судот во Индија прогласи за виновни две момчиња кои извршиле силување на 10-годишно девојче кое потоа роди дете.

Интересно и двајцата силувачи биле вујковчи на девојчето, а со колкава казна ќе се соочат ќе биде познато во четврток.

Дека девојчето е трудно било откриено случајно откако завршило во болница, откако претходно се пожалило на болки во стомакот. Истржителите прво се посомневале во еднио вујко, но откако ДНК анализата покажала дека не е тој, се утврдило дека тоа е другиов вујко, односно постариот брат.

Судењето на постариот вујко траело цел месец, додека младио бил осуден за 18 дена.

 

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави