fbpx
8.8 C
Skopje

Се очекува бугарската Влада, денес да изгласа за поевтини разговори со Македонија

АКТУЕЛНО

Се очекува бугарската Влада денес да ги одобри поевтините разговори со Македонија.  Бугарска владина комисија ќе подготви меморандум меѓу министерствата за транспорт, кој утре ќе биде потпишан на состанокот во Струмица. Се планира промена на менаџментот на Државната комисија за информациска безбедност поради крајот на мандатот, објавија бугарските медиуми.

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -