fbpx
11.8 C
Skopje

ЈАВЕН ПОВИК за доставување барање за користење средства за реализација на програмата за финансиска поддршка во рибарството

АКТУЕЛНО

Согласно дел IX од Програмата за финансиска поддршка во рибарството и аквакултура (“Службен весник на Република Македонија“ бр. 192/16, 165/17 и 166/17), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува

ЈАВЕН ПОВИК
за доставување на барање за користење на средства за реализација на мерки Програмата за финансиска поддршка во рибарството и аквакултура за 2017 година

I. ПРЕДМЕТ
Предмет на овој јавен повик е реализација на мерките од Дел V и VI од Програмата за финансиска поддршка во рибарството и аквакултура за 2017 година и тоа:

Целиот ЈАВЕН ПОВИК, како и Образецот за доставување барање, се во додатоците за превземање.
Додаток за превземање:

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -