3.8 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

ФОТО: Врвот на ВМРО ДПМНЕ протестира пред Основен суд 1

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски заедно со членови на најтесното партиско раководство се присутни на протестот пред Основен суд 1 Скопје. Присутни се Спиро Ристовски, д-р Сашо Стефаноски, Оливер Андонов, Ивица Коневски, секретарот на партијата Христијан Мицкоски.

 

Никола Груевски
Никола Груевски
Стефче Јакимовски
Стефче Јакимовски
Спиро Ристовски и Сашо Стефаноски
Спиро Ристовски и Сашо Стефаноски
Ивица Коневски
Ивица Коневски
Дел од присутните на протестот
Дел од присутните на протестот

 

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -