21.8 C
Skopje
Saturday, July 13, 2024

ВМРО НП се оградува од постапките на Ламбе Арнаудов

ВМРО-Народна партија упатува реакција и ги известува своите членови, симпатизери но и целата јавност дека се оградува од секаков став искажан од лицето Ламбе Арнаудов кој од месец мај не е присутен во партијата ниту пак остварува контакти со нејзините членови и раководството на партијата. Истотака укажуваме на тоа дека во иднина секој искажан став од страна на господинот Арнаудов се смета за личен и самоиницијативен без никаква поткрепа од страна на ВМРО-Народна партија.

 

ФОТО: Фокус

поврзани објави

Последни објави