27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Малчески: Место да реагирате кога се пееше химна на туѓа држава и да го симнете пратеникот од говорница, вие дремевте!

ФБ статус на Самоил Малчески

Место да реагирате кога се пееше химна на туѓа држава и да го сибнете пратеникот од говорница, вие дремевте!

Место вие да направите инцидент во Собрание, нели имате имунитет, вие дремевте и наместивте еден куп луѓе да лежат место вас во притвори!

Сибнуваа имунитет на ваши колеги вие избегавте ко да не кажам што!

Денес сте главни по ФБ и продавате патритотизам, ги “браните” луѓето кои вие ги наместивте!
Вие сте срам за идеологијата на ВМРО!
Спиете ли мирно, кукавици едни.

Место да реагирате кога се пееше химна на туѓа држава и да го сибнете пратеникот од говорница, вие дремевте!Место вие…

Posted by Samoil Malcheski on Saturday, December 2, 2017

поврзани објави

Последни објави