25.8 C
Skopje
Friday, June 21, 2024

Премиерот Заев со видео обраќање го честиташе денот за борба против корупцијата

Премиерот Зоран Заев објави видео обраќање на својот официјален facebook профил, во кое ја поздрави македонската јавност по повод светскиот ден за борба против корупцијата.

Честит Меѓународен ден за борба против корупцијата

Корупцијата е закана за воспоставување на владеење на правото, а ние презедовме обврска дека во Македонија ќе владее правото.Реформата е во тек и се интензивира – промените во Република Македонија значат заложби за професионални институции и обезбедување права и слободи на секој човек. Со промените градиме едно и единствено општество во кое нема место за корупција.Честит Меѓународен ден за борба против корупцијата.

Posted by Zoran Zaev on Saturday, December 9, 2017

поврзани објави

Последни објави