fbpx
16.8 C
Skopje

Апел за помош на Бојан Тасев

АКТУЕЛНО

11- месечниот Бојан Тасев е роден со вродена срцева мана и потребна е итна операција во Бугарија која чино 15 500 евра.

Родителите на Бојан немаат финансиски средства и ги замолуваат граѓаните да донираат, за да на нивното синче му се обезбеди подобра шанса за живот.

Телефонски броеви за донации:  Телеком  070/143-100  ВИП/ОНЕ 143- 461

Сметка за донација:
300081000002035

Извор: Донации

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -