30.8 C
Skopje
Saturday, June 15, 2024

Апел за помош на Јована Станковска

Јована Станковска (14) од Куманово боледува од Церебрална парализа и во втората половина на јануари треба да замине на лекување во Москва.

По шест неуспешни операции во Македонија и две операциии на колкови во Изреал, девојчето е врзано за постела. Единсвена шанса да застене на нозе е трансплантација на матични клетки во приватна клиника во Москва, Русија.

Семејсвото Станковски не е во можност само да ги обезбеди потребните пари за скапата и тешка операција..

Замолуваат за помош !!

Телефонски броеви за донации:

143 -111 Телеком
143-482 ВИП/ОНЕ

Сметка за донанации
300091000001889

Извор: Донации

поврзани објави

Последни објави