3.8 C
Skopje
Thursday, November 30, 2023

Димо Петкоски од ГДУ до Илија Димовски: Кога ќе се преброите во „вистинската“ десница

Г-нот Димо Петкоски (ГДУ) преку својот facebook профил го потсети високиот функционер на ВМРО-ДПМНЕ , Илија Димовски дека на неговото друштво му фали Западот, а Југот не се ни јавува.

Реакцијата на Петкоски доаѓа по обидот за „духовит“ коментар во врска со Граѓанско Демократската Унија од страна на велешкиот „башвојвода“ Димовски. Петковски го поставува и едно од најважните прашања што ја мачи македонската десница а имено, кога ќе се направи „пописот“ на десничарите во Македонија, со цел да се дознае кои се вистински и кои не.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -