fbpx
12.8 C
Skopje

Катарина Синадиновска: Во Македонија, очигледно, некому не е јасно што значи „РЕФОРМИ“

АКТУЕЛНО

„Во ист ден излегуваат информации дека Македонија има најниска плата во регионот и дека се размислува (за да се намалат патните трошоци) на пратениците да им се доделат службени станови во Скопје, или да им се плаќаат кирии. Опцијата да патуваат со автобус или организиран превоз не се зема предвид, тоа веројатно би било премногу за нежната психа и физика на оваа маса функционери.
Во Македонија, очигледно, некому се уште не му е јасно што значи „РЕФОРМИ“ и дека тие не одат рака под рака со комодитет. Се додека сакаме ништо да не се промени, а СЕ’ да промениме ќе останеме непроменети… или само ќе тонеме повеќе“, објави на својот facebook профил новинарката Катарина Синадиновска.

Во ист ден излегуваат информации дека Македонија има најниска плата во регионот и дека се размислува (за да се намалат…

Posted by Katarina Sinadinovska on Thursday, December 28, 2017

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -