32.8 C
Skopje
Tuesday, July 16, 2024

Мајката на Ким Кардашијан, Крис Џенер невеста по трети пат

Мајката на познатите сестри Кардашијан, Крис Џенер повторно ке стапне на лудиот камен. Нејзиниот иден сопруг кој со нетрпенија го очекува судбоносното ДА е Кори Гембл, менаџерот на Џастин Бибер. Свадбата се планира за напролет.

Иако предводничката на кланот Кардашијан е многу постара од својот иден сопруг, нив тоа не ги интересира бидејќи тоа не е пречка и тие уживаат во љубовта. За тоа дека Крис Џенер е внимателна пред бракот зборува и фактот дека спремила предбрачен договор, во кој нејзиниот избраник треба да го потпише.

Но и на Кори Гембл му оди ова во прилог бидејќи со потпишување на овој договор ќе го заштити своето богатство, кое се проценува околу 10 милиони долари.

,, Тие се многу возбудени поради свадбата, во врска се две години и уживаат во својата љубов.”- изјави нивен близок пријател.

 

поврзани објави

Последни објави