25.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Огнен Јанески до Тунтев: Ако ти дојдеме пред врата како граѓани да бараме отчет за патните трошоци, како ќе не избришеш?

ФБ Статус на Огнен Јанески 

Де бе што сензитивни новиве пратеници! Томислав Тунтев бришел пријатели од Фејсбук, зашто го задевале за патните трошоци.

А пред врата доколку отидеме за да бараме отчет како граѓани од кои зема плата и патни трошоци, како ќе ги избрише? Со метла ли?

Еве на пример, мене и да ме избрише, го поздравив од истите тие гледачи во емисија, за истата тема.

Опрајте се!

P.S. Имате ли вие – политичките партии во Македонија „партиски камшици“, да земе да ги подбира овие членови кои се дел од власта на државата?

: Де бе што сензитивни новиве пратеници! Tomislav Tuntev бришел пријатели од Фејсбук, зашто го задевале за патните…

Posted by Ognen Janeski on Friday, January 5, 2018

поврзани објави

Последни објави