35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Колев: Местото на Македонија е во ЕУ

Членот на ИК на Граѓанско Демократска Унија – ГДУ Петар Колев на својот ФБ профил вели дека иднината на Република Македонија е во семејството на ЕУ и НАТО, нгласувајќи дека е неопходно сите да се посветат на реалните промени со цел истото да се реализира.

СТАТУСОТ НА ПЕТАР КОЛЕВ ВИ ГО ПРЕНЕСУВАМЕ ВО ЦЕЛОСТ: 

Лидерството во Европа е на нашата граница, дали ќе успееме да го реализираме тој момент зависи само и единствено од нас! Јас верувам дека патот и иднината на нашата Македонија е во семејството на ЕУ и НАТО, но необходно е да работиме и да се посветиме на реалните реформи и промени во нашето општество. Каква Македонија ќе изградиме, таква ќе имаме.

Лидерството во Европа е на нашата граница, дали ќе успееме да го реализиране тој момент зависи само и единствено од нас!…

Posted by Petar Kolev on Friday, January 12, 2018

поврзани објави

Последни објави