Mon. Oct 2nd, 2023

Интересна приказна пристигнува од соседна Србија, каде исто така се празнува големиот христијански празник Богојавление, а најинтересно било во Белград, кај Кулата Небојша.

Како што прикажуваат медиумите во регионот, еден од учесниците не само што не успеал да дојде до крстот, туку останал и без гаќи, а поради ладното излегол надвор без прекривка на себе, собирајќи ги сите погледи кон себе.

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.