29.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Бонус за „добредојде“ (Welcome Bonus)

Обично сите онлајн обложувалници го нудат бонусот за добредојде. Овој бонус може да го искористи секој кој ќе се регистрира на нивната страна и ќе стане дел од „семејстовото“ на таа обложувалница.

Ова е една добра причина да почнете со обложување онлајн. Во превод, локалната обложувалница неможе да ви понуди ваков вид на бонус, па затоа отворете сметка на некоја од онлајн обложувалниците.

Со овој бонус вие сте наградени дека станувате нивни корисник, па така вашите 10 евра ќе имаат вредност како 20, 30 или 50 во зависност од моменталната понуда на онлајн обложувалнциата.

Овој бонус е измислен со цел да се привлечат повеќе нови клиенти. Обично овој бонус се кредитира веднаш на вашата сметка и може веднаш да уживате со повеќе пари. Во локалните обложувалници бонусот за добредојде не постои.

Постапката за добивање на овој бонус е едноставна.

Станете нивни корисник и направете ја првата уплата, така вашата сметка ќе се кредитира за 50%, 60%, па дури и 100% повеќе. Со тоа вие имате поголеми шанси за да остварете добивка.

Генерално овој бонус се однесува само за нови корисници кои ќе се зачленат и ќе ја направат нивната прва уплата. Ако мислете дека можете да правите „матни“ работи со овој бонус, се лажете. Во принцип обложувалниците доделуваат само еден бонус на една IP адреса, па така вие немате можност да ги регистрирате сите од дома и да добивате бонус за секој.

Откако ќе го добиете бонусот за добредојде има одредени услови кои треба да ги исполнете пред да направите повлекување. Воглавно тоа е дека треба да да ја изиграте вкупната сума од уплатата и бонусот барем неколку пати, па потоа да направите исплата.

Пред да помислете да ги „надмудрите“ обложувалниците добро прочитајте ги правата и условите за користење на овој бонус, бидејќи постојат многу обложувалници каде што ако направите повлекување без исполнети услови, бонусот ви се одзема, а вашата сметка се деактивира. Бидете внимателни!

поврзани објави

Последни објави