Mon. Oct 2nd, 2023

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ му честита на претседателот на САД Доналд Трамп преку Твитер.

„Честитки претседателе Трамп. Нова енергија за стратешкото партнерство и пријателство помеѓу Република Македонија и Соединетите американски држави“, напиша Груевски на Твитер.

Leave a Reply

Your email address will not be published.