Mon. Oct 2nd, 2023

Репрезентацијата на Камерун оствари победа над Гвинеја Бисау во второто коло од групната фаза на Афричкиот Куп на Нации со 2:1, но она што остави најголем впечаток е изведувањето на почетниот удар.

По првиот контакт на центарот, играчот на Гвинеја Бисау ја исфрли топката веднаш во аут, што отвори големи дебати на социјалните мрежи – што сакаше навистина да постигне?

https://www.youtube.com/watch?v=d8ffp9eN6No

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.